Ylöjärvi – Asuntila – Rivitalo

3h, k, 3 vh, khh, 2 wc, ph, s, 2 var., ak-paikka, ap, 82 m2
Kellukkatie 2

Voiko näin hyvää pohjaratkaisua olla olemassa – kyllä voi. Ylöjärven kaupungin Keijärven kylässä sijaitsee aivan ihana päätyasunto, jonka pohjaratkaisu on kerrassaan loistava. Kaikki tilat yhdessä tasossa, keittiö ja olohuone asunnon keskiössä ja olohuoneen viistokatto luo tilaan entisestään ilmettä ja avaruutta. Makuuhuoneiden välissä on vaatehuoneet, joita kaikkiaan asunnossa kolme kappaletta. Kaksi katettua terassia ja kaunis suojaisa piha-alua suuntaavat länteen. Kodinhoitohuoneessa vesipiste, kaappitilaa ja käynti toiselle terassille. Saunasta pääsee kätevästi vilvoittelemaan toiselle terassille ja pesuhuoneessa on kaksi suihkua. Piha-aluetta rajaa korkea marja-aronia-aita ja taloyhtiön keskipihalle pääsee näpsäkästi pihaportista, jossa lapsille leikkipaikka. Asunnolle kuuluu lisäksi kaksi ulkovarastoa. Autopaikkoja on käytettävissä kaksi, toinen katoksessa ja toinen pistokepaikka.

Asunto Oy Ylöjärven Kalliopuisto on valmistunut vuonna 2003 ja yhtiössä on 9 huoneistoa. Talohtiö sijaitsee omalla tontilla ja on hyvin hoidettu yhtiö. Asumiskustannukset ovat kohtuulliset ja vesimaksu kulutuksen mukaan.

Koulu ja päiväkoti sekä lähikauppa sijaitsevat alueella. Bussipysäkki on lähellä ja alueella on hyvät kevyen liikenteen väylät. Ympäristö tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet – aluetta ympäröi laajat puisto- ja metsäalueet.

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY (KOSTEUSMITTAUSEHTO)

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133 | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

#annelkv #tulijameni #omakoti #Tampere #Takahuhti #kiinteistönvälittäjä #kiinteistönvälitystampere #lkv #kiinteistönvälitystoimistotampere

Jaa kavereillesi!