Ylöjärvi – Asuntila – Omakotitalo

5h, k, khh, vh, wc, kph, s, terassit, ak/varastorak., 111,9/127,4 m2 + 13,5 m2
Niittyläntie 6

Ihastuttavan monipuolinen omakotitalo, joka on valmistunut vuonna 1999 ja laajennettu vuonna 2009. Talon keskiöön on sijoitettu olohuone ja keittiö, jotka muodostavat luontevasti talon sydämen. Avara yhtenäinen yli 40 m2:n tila kokoaa perheen ja ystävät yhteen. Isossa keittiössä järjestät suuremmatkin perhejuhlat vaivatta ja kaikki mahtuvat saman pöydän ääreen. Länsipäädyn makuuhuoneesta on käynti lasitetulle terassille. Isot terassialueet sijoittuvat talon kahdelle sivulle. Talossa on myös hyvät sauna- ja kodinhoitotilat. Autokatosrakennuksessa on iso yli 10 m2:n lämpöeristetty varastohuone.

Omassa pihassa on runsaasti tilaa lasten leikeille ja viherpeukalo laajentaa perennamaita ja perustaa vaikkapa hyötykasvimaan, josta korjata satoa pitkälle syksyyn. Pihan ilmansuunta on paras mahdollinen. Tontille tulee myös järvivesi, jota voi käyttää kesäisin puutarhan kasteluun.

Omakotitalo sijaitsee tasaisella puutarhatontilla 1158 m2 viihtyisällä Asuntilan alueella. Tonttia rajaa kolmelta sivulta marja-aroniapensasaita. Tässä omakotitalossa on hyvät puitteet viihtyisään asumiseen ja varsin edulliset asumiskustannukset.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  I  anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV I Linkedin: @AnneLKV I Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

Jaa kavereillesi!