Vesilahti – Laukko – Vapaa-ajan asunto, myös vakituiseen asumiseen

Oh, avok/rt, 2 mh, vh, wc, khh, ph, s, terassit, 90/132 m2 + varasto/autokatosrakennus + saunarakennus
Etelärannantie 7

Pyhäjärven rannalla kauniin Vesilahden Laukon kulttuurimaisemissa upea vuonna 2019 valmistunut kokonaisuus vapaa-aikaan ja myös vakituiseen asumiseen. Kiinteistöllä on maalämpö. Rantaan rajoittuvan tontin pinta-ala on 4180 m2 ja rantaviivaa noin 56 metriä. Tontti laskee kohti Pajalahtea. Rannassa on jykevä laituri, johon pääsee hyvin isollakin veneellä.

Päärakennus 90/105 m2 sijaitsee tontin korkeimmalla kohdalla ylätasolla. Rakennusta kiertävältä terassilta avautuu mahtavat maisemat järvelle ja ympäristöön. Päärakennuksessa on avara ja korkea olohuone yhdistyen avokeittiöön, kaksi makuuhuonetta, saunaosasto, kodinhoitohuone, wc sekä tilava lattiapinta-alaltaan noin 42 m2 parvi. Rakennuksessa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Päärakennuksen läheisyydessä on varasto/autokatosrakennus kahdelle autolle. Varastossa 20 m2 sijaitsee talotekniikka ja runsaasti lämmintä säilytystilaa.

Saunarakennus 15 m2 sijaitsee tontin alemmalla tasolla lähempänä rantaa. Täällä nautitaan puulämmitteisen saunan makoisista löylyistä, pulahdetaan uimaan ja vilvoitellaan terassilla. Täällä mieli ja sielu lepää.

Rautakaudelta lähtien on vesilahtelaisten elämää osin hallinnut kuuluisa Laukon kartano, joka sijaitsee vain noin 1 kilometrin päässä. Nykyisin kartano toimii koko perheen matkailukeskuksena ja siellä on näyttelyitä, ravintola, kahvila, terassi ja puoti. Laukon kartanon seudut ovat tunnettuja luonnonkauneudestaan. Kauniita maisemia voi ihastella myös veneilemällä Pyhäjärvellä. Pyhäjärven rannat ovat monella tapaa vaihtelevia ja veneilijälle riittää vesistössä reittejä aina Tampereelle ja Hämeenlinnaan asti.

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY – MYYNTI PÄÄTTYNYT

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #vesilahti #laukko #pyhäjärvi #omakoti #huvila #maalämpö #ranta #kiinteistökauppa #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!