Tampere – Vehmainen – Omakotitalo

5h, k, khh, 3 wc, ph, s, yk aula, kuisti, talousrak., at, 141/155,8 m2
Lyhtykatu 3

Omalla 869 m2 puutarhatontilla sijaitsee 1940-luvulla rakennettu omakotitalo, jota laajennettu 2000-luvulla. Omakotitalon laajennus on toteutettu visuaalisesti vanhan talon henkeä kunnioittaen ja suunniteltu nykyaikaiset vaatimukset täyttävä koti. Talon pohjakaava on selkeä.

Usein lapsiperheen arki on kiireistä. Työt ja opiskelu vievät suuren osan päivästä. Koko perheen yhteistä kotona vietettyä aikaa osataan arvostaa. Kotona oleminen keskittyy yhteisiin tiloihin, joissa laitetaan ruokaa, leikitään, katsellaan telkkaria ja seurustellaan ystävien kanssa. Koululaisten läksyjen tekeminenkin luontuu usein paremmin keittiön pöydän ääressä kuin oman huoneen rauhassa. Tässä kodissa onnistuu mainiosti etätyötkin. Uutta ja vanhaa yhdistäen on talosta tullut nykyaikainen koti sen omaa historiaa hyödyntäen ja kunnioittaen.

Taloa ympäröi kaunis vehreä puutarha omenapuineen, marjapensaineen ja muine istutuksineen. Kasvihuoneessa voit kasvattaa omat kurkut ja tomaatit. Kiinteistön sijainti on ihanteellinen. Vastapäätä kadun toisella puolella on lasten leikkikenttä, koulu ja päiväkoti ovat lähellä vain noin 350 metrin päässä, lähikauppaan alle 1 km ja hyvät kulkuyhteydet niin pyörällä, bussilla kuin omalla autollakin.

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY (KUNTOTARKASTUSEHTO)

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

Jaa kavereillesi!