Tampere – Tampella – Kerrostalo

2h, k, kph, s, p (lasit.), 51,5 m2 + 8 m2
Pellavantori 2 B

Tampellan alueen keskiössä Pellavantorin laidalla 3. kerroksen hyväkuntoinen huoneisto. Asunnosta avautuu mukava näkymä rauhalliselle sisäpiha-alueelle. Huoneiston iso n. 8 m2 lasitettu parveke toimii oleskelutilan luontevana jatkeena lähes vuoden ympäri. Parveke suuntaa koilliseen. Auringonpaiste ei kuumenna huoneistoa eikä parveketta, vaan helteiselläkin säällä saa nauttia parvekkeella olosta. Keittiö ja olohuone ovat luontevasti yhtenäistä tilaa, joka on helppo kalustaa. Makuuhuoneessa on korkeat kiinteät kaapit. Kylpyhuone on tilava ja oman saunan löylyistä nautit silloin kun sinulle sopii. Huoneistolle kuuluu lisäksi noin 2 m2 irtainvarasto.

Taloyhtiössä on asukkaiden käytössä hyvä pesutupa, mankeli ja kuivaushuone. Polkupyörille löytyy oma säilytystilansa.

Tämä on asunto, joka sopii yhtä hyvin juniorille kuin seniorillekiin – helppoa esteetöntä asumista. Täällä varttuneempikin aikuinen saa viettää turvallista ja elämänmakuista elämää. Alueella toimiva Viola-Kotiyhdistys ry on ikäihmisten palveluiden laadukas toimija. Viola-Kotiyhdistys ry:n palvelukorttelissa on ikäihmiselle saatavilla palveluja kotona asumisen tukemiseen.

Asunto Oy Tampereen Pellavantori sijaitsee omalla tontilla ja on valmistunut vuonna 2011. Taloyhtiön talous on ollut vakaa ja maksuvalmius hyvä.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #parveke #sauna #tampere #tampella #seniori #violakoti #omakoti #asuntokauppa #2H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!