Tampere – Rahola – Omakotitalo

Omakotitalo, 5h, k, rt, halli, aula, 2wc, 3vh, khh, ph, s, tekn., p, kuistit,iso terassi, 161 m2 ja autokatosrakennus 2:lle autolle/puuvarasto/lämmin varasto
Jättikatajankatu 8

Laadukas omakotitalo kauniilla puutarhatontilla ja rauhallisella sijainnilla päättyvän kadun varrella.Tämä ajattoman tyylikäs ja viihtyisä kokonaisuus monipuolisine tiloineen, terasseineen ja pihapiireineen tarjoaa erinomaiset puitteet viihtyisään asumiseen.

Puustellin vaalea laadukas keittiö saarrekkeineen, kvartsitasoineen sekä Gaggenaun induktio- ja kaasuliesitasoineen täyttävät vaativammankin kotikokin toiveet. Erkkeriin on sijoitettu ruokailutila, johon sopii vaivattomasti isompikin ruokailuryhmä. Uuniseppien varaava kaakelitakka olohuoneessa luo tunnelmaa ja lämmittää mukavasti viileinä iltoina. Olohuoneesta on käynti isolle terassialueelle. Omakotitalossa on neljä makuuhuonetta ja yläkerran tilava aula toimii arkiolohuoneena. Kodinhoitohuoneessa on hyvin kaappitilaa, kuraeteinen ja uloskäynti. Tilan yhteydessä on lisäksi iso vaatehuone ja yläkerrassa kaksi vaatehuonetta. Saunan aina valmis kiuas tarjoaa sinulle parhaat löylyt juuri silloin kun haluat, ilman pitkiä saunanlämmityksiä.

Autokatosrakennuksessa on hyvät tilat kahdelle autolle sekä puuvarasto ja lämmin varastotila. Tontilla kaikki kulkuväylät on kivetty. Kaunis puutarhapiha on helppohoitoinen puineen, pensaineen ja perennaistutuksineen.

Tämä talo vie sydämesi!

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

Jaa kavereillesi!