Tampere – Pappila – Rivitalo

Oh, 3mh, tkh, k/ rt, vh, 2 wc, khh/var., pkh, ph, s, at, 183 m2
Luhtaankatu 12 D

Erinomaisella sijainnilla iso päätyhuoneisto taloyhtiössä, joka sijaitsee suurella omalla tontilla paraatipaikalla keskellä Pappilaa. Etupiha on pääosin kivetty ja huoneiston edessä on tila kahdelle autolle. Asunnon pääoven vieressä on ovet autotalliin (lämmin). Alakerrassa on tilava takkahuone, vuonna 2013 uusittu saunatila ja iso kodinhoitohuone/varasto. Asunnon avarat tilat jatkuvat yläkertaan. Olohuoneessa on upeasti tilaa ja se yhdistyy saumattomasti ruokailu- ja keittiötilaan. Ikkunoista avautuu kaunis vehreä näkymä katetulle terassille ja suojaisalle takapihalle. Makuuhuoneissa on liukuovikaapistot ja ikkunanäkymät etupihan puolelle. Takkahuoneen ja kodinhoitohuoneen käyttötarkoitusta on helppo muokata kunkin perheen tarpeen mukaan. Katetulle terassille on käynti olohuoneesta. Terassilla on mukava nauttia kesästä hellepäivinäkin, koska katetulle osuudelle ei aurinko suoraan porota. Etu- ja takapihalla sen sijaan saat nauttia auringosta halutessasi vaikka koko päivän.

Asunto Oy Luhtaanpuisto on iso 44 huoneiston taloyhtiö. Yhtiön oma tontti on yli 1,3 ha. Taloyhtiön omistuksessa on lisäksi 78 m2 huoneisto yhtiössä. Hoitovastike on vain 2,60 €/m2.

Sijainti on verraton – lähellä ovat päiväkoti, koulu, Koilliskeskuksen kattavat palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #tampere #pappila#rivitalo #omakoti #asuntokauppa #5H#kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!