Tampere – Nekala – Kerrostalo

1h, k, kph, 39 m2
Riihitie 21 A

Viihtyisää puutaloasumista ylimmän 2. kerroksen läpitalon päätyhuoneistossa. Portaikkoon astuessasi alkaa aikamatka menneille vuosikymmenille – ihastuttava porraskäytävä portaineen, porraskaiteineen, ikkunoineen ja asuntojen värikkäine ulko-ovineen. Asunnon keittiössä on mainiosti säilytystilaa ja hyvä tila ruokaryhmälle. Iso huone on helppo kalustaa kaakeliuunin toimiessa kauniina katseenvangitsijana. Kylpyhuone on laatoitettu ja sinne mahtuu hyvin myös pyykinpesukone. Asunnon läpi kulkee kauniisti päivänvalo. Täällä aistii oikeasti puutaloasumisen lämminhenkisen tunnelman.

Porraskäytävät ja kellaritilat ovat kaikki siistissä kunnossa. Asunnolle kuuluu runsaat varastotilat. Vintillä on iso vinttikomero n. 6 m2, kellarissa iso kellarikomero n. 9 m2 ja talouskellarikomero n. 1,5 m2. Autolle on mahdollista saada pistokepaikka.

As Oy Kotivainio on vuosien 1945-1948 aikana valmistunut iso yhtiö, jossa on 134 asuinhuoneistoa. Yhtiössä on vuosien aikana tehty merkittäviä peruskorjaus – ja ylläpitoremontteja kuten putkisto-, ikkuna-, katto- ja julkisivujen maalausremontit, porrasmaalaukset ja sisäverkkosaneeraus. Yhtiössä on valokuitu 100M. Taloyhtiön kaupungin vuokratontin vuokrasopimus on uusittu ja voimassa vuoteen 2055.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #terassi #tampere #nekala #omakoti #asuntokauppa #yksiö #puutaloasuminen #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!