Tampere – Muotiala – Rivitalo

3h, k, vh, wc, kph, s, 2 x var., 83 m2
Huringinkatu 3 A

Erinomainen rivitalohuoneisto mainiolla sijainnilla puistoalueen läheisyydessä. Tyylikäs asunto on kauttaaltaan remontoitu vuonna 2016. Alakerrassa on kaunis keittiö, erillinen wc ja tilava olohuone. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille ja eteläpihalle. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, kylpyhuone ja sauna. Huoneistoon on asennettu vuonna 2020 ilmalämpöpumppu, jolla viilentää huonetiloja tarpeen mukaan kesäkautena. Ulkovarasto sijaitsee pääoven vieressä ja lisäksi huoneistolle kuuluu lämmin irtainvarasto.

Asunto Oy Tampereen Paimentyttö on valmistunut vuonna 2005 ja sijaitsee Tampereen kaupungin vuokratontilla. Yhtiö on velaton. Taloyhtiössä on asukkaiden käytettävissä hyvin varustettu pesutupa ja kuivaushuone. Pihapiirin erillisessä rakennuksessa on ulkoiluvälinevarasto ja kerhohuone. Sisäpihalla on myös lapsille leikkialue.

Muotialan moderni ja luontoarvoja kunnioittava kaupunginosa ratikkareitin varrella on asuinalueena rauhallinen ja turvallisen viihtyisä. Kattavat palvelut ovat lähellä ja keskustakin vain neljän kilometrin päässä. Koulu, päiväkoti ja leikkipuistot ovat vieressä ja Tampereen keskustaan pyöräilet hetkessä. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset; ratikka- ja bussipysäkeille on lyhyt matka ja autolla ajat tuossa tuokiossa ohitustielle. Läheltä löytyvät myös Iidesjärven luontopolku, lintutorni, golfkenttä sekä monet muut aktiviteetit. Eipä siis ole ihme, että Muotiala on hyvin haluttu asuinalue, jossa viihtyvät kaiken ikäiset asukkaat.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #kangasala #ruutana #rivitalo #omakoti #päätyhuoneisto #omatontti #takka #asuntokauppa #3h #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!