Tampere – Linnainmaa – Kerrostalo

2h, avok., kh, s, p (lasit.), 45 m2
Hannulanpolku 12 A

Erinomainen 6. kerroksen kaksio, josta aukeaa huikeat horisonttinäkymät niin pitkälle kuin silmä kantaa. Asunnon iso n. 10 m2 lasitettu parveke toimii monikäyttöisenä oleskelutilana lähes vuoden ympäri. Olohuone ja avokeittiö ovat yhtenäistä tilaa. Makuuhuoneessa ja tilavassa eteisessä on runsaasti kaappitilaa. Huoneistossa on kauttaaltaan valkomattasävytetty parkettilattia ja seinäpinnat maalattu. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa ja saunan voit lämmittää silloin kun sinulle parhaiten sopii. Asunnolle kuuluu myös huoneistokohtainen irtainvarasto.

Asunto Oy Tampereen Linnainmaan Sointu on vuonna 2016 valmistunut yhtiö, joka sijaitsee omalla tontilla. Nykyaikainen talotekniikka kuten tulo-/poistoilmanvaihto, lämmöntalteenotto, vesimaksu kulutuksen mukaan ja valokuitu. Tässä taloyhtiössä ei myöskään eletä ”kädestä suuhun” vaan yhtiön pankkitililtä löytyy puskuria. Asumiskustannukset ovat todella edulliset, hoitovastike vain 3,00 €/m2. Sijainti on mitä mainioin. Kaikki on kävelyetäisyydellä kuten isot marketit, terveysasema, apteekit, ravintolat ym. Liikenneyhteydet ovat myös vertaa vailla kuljetpa sitten jalan, pyörällä, omalla autolla tai bussilla.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #tampere #linnainmaa#kerrostalo #omakoti #asuntokauppa #2H#kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!