Tampere – Lielahti – Kerrostalo

3h, k, vh, wc, kh, s 76 m2 + lasit.p. n. 15 m2
Teivaalantie 3b

Lielahden Helmi – kerrassaan upea asunto 12/2019 valmistuneessa yhtiössä. Huoneisto sijaitsee 2. kerroksessa ja asunnosta avautuu mukavat näkymät Lielahden urheilukentän ja koulun suuntaan. Asunto on valoisa ja pohjaratkaisu avara. Vaaleat sävyt, parvekkeen kohdalla lattiaan asti ulottuvat suuret ikkunat ja huoneiston levyinen lasitettu parveke lisäävät entisestään avaruuden vaikutelmaa asunnossa. Asunnossa on kauttaaltaan lattialämmitys.

Asunnon oston yhteydessä on mahdollista ostaa autokatospaikka 12,5 m2 + varasto 3,0 m2, velaton myyntihinta 15.000 €.

Asunto Oy Tampereen Lielahden Helmi sijaitsee omalla tontilla. Hoitovastike on tällä hetkellä vain 3 €/m2/kk. Rakennuksen arkkitehtuuri on modernia ja raikkaan valkoista tehostevärinä raikas turkoosi. Yhtiö tarjoaa asukkailleen kerrassaan upeat puitteet viihtyisään asumiseen.

Sijainti on mitä mainioin – kaupat, kahvilat, kattavat palvelut ja hyvä liikenneyhteydet. Naapurustosta löytyy kaikki, mitä viihtyisältä asuinpaikalta voi odottaa. Näsijärven läheisyys ranta-alueineen tuo asumiseen oman pikantin lisänsä.

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY – MYYNTI PÄÄTTYNYT

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere
#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #Tampere #Lielahti #autopaikka #autokatospaikka #omakoti #asuntokauppa #3H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys #kiinteistönvälittäjä #lkv

Jaa kavereillesi!