Tampere – Levonmäki/Annala – Rivitalo

3h, k/rt, vh, wc, khh, ph, s, var. ak-paikka, 78,5 m2
Meiramipolku 2 A

Pohjaratkaisultaan erinomainen rivitalohuoneisto mukavalla sijainnilla Levonmäessä. Asunnolla on kaksi piha-alueetta. Länsipihalle on rakennettu suojaisa pergola/puuterassi ja taloyhtiön sisäpihan puolelle avautuu huoneiston etupiha-alue. Etupihalla on asunnon ulkovarasto. Huoneiston pohjaratkaisu on selkeä ja huoneet ovat valoisia ja tilavia – kauniit puuparkettilattiat ja asunnon värimaailma vaalea. Lämmitysmuotona taloyhtiössä on kaukolämpö ja huoneistossa on kauttaaltaan miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan, josta on käynti terassille. Pyykkihuolto sujuu hyvin kodinhoitohuoneessa ja lisäksi hyvät pesuhuone, sauna ja erillinen wc -tilat. Asunnolle kuuluu myös autokatospaikka.

Lähikaupat, koulu ja päiväkoti ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hyvät ulkoilureitit kuten Kaukajärven maisemareitti hurmaa reippailijan järvinäkymillään. Liikenneyhteydet ovat alueelta myös hyvät, käytätpä sitten polkupyörää, bussia tai omaa autoa.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere
#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #Tampere #Kaukajärvi #Annala #Levonmäk#omakoti #asuntokauppa #3H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys #kiinteistönvälittäjä #lkv

Jaa kavereillesi!