Tampere – Koivistonkylä – Kerrostalo

2h, k, vh, kh, 56,5 m2
Veisunkatu 22 F

Ylimmän 2. kerroksen läpitalon päätyhuoneisto, josta avautuu mukavan vehreät näkymät ympäristöön. Isot ikkunat tuovat asuntoon hyvin luonnonvalon ja ilmavuuden tunteen. Huoneiston pohjaratkaisu on käytännöllinen, toimiva ja ennen kaikkea huoneet ovat tilavia. Asunnon ostajalla on mahdollisuus vuokrata yhtiöltä pistokepaikka ja jopa autotalli.

Asunto Oy Ilokkaanrinne on jämptisti hoidettu taloyhtiö, joka sijaitsee isolla omalla tontilla arvostetun Koivistonkylän alueella. Yhtiössä on tehty mittavat remontit – mm. ikkunat, ulko-ovet, seinien levytys ja lisälämmöneristys, perinteinen putkistoremontti, kylpyhuoneet, sähköt, atk-kaapelointi, lämmönvaihdin, salaoja- ja sadevesijärjestelmä, lukitus, autotallien ovet, Molokit, tuuletusparvekkeet jne. Taloyhtiössä saadaankin tulevina vuosina lähinnä nauttia asumisesta laajalti peruskorjatussa taloyhtiössä.

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #Tampere #Koivistonkylä #Veisu #omatontti #omakoti #asuntokauppa #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys #kiinteistönvälittäjä #lkv #kiinteistönvälittäjätampere

Jaa kavereillesi!