Tampere – Kaukajärvi – Rivitalo

4h, k, ask.h., vh, 2 wc, kh-tila/ph, s, p, var., ak, 92,5 m2
Routakatu 15 A

Rauhallisella Haiharan pientaloalueella upeasti 2016-2018 remontoitu huoneisto. Sisään astuttaessa katse kiinnittyy välittömästi upeaan laattalattiaan ja kauniiseen keittiö-olohuone yhdistelmään. Olohuone ja keittiö yhdistyvät toisiinsa saumattomasti. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta avautuu avara näkymä isolle oleskelupihalle. Etupihalle sijoittuu autokatos (sähköauton latauspiste) ja varasto sekä toiselle autolle hyvä tila katoksen vieressä. Yläkerrassa on yksi makuuhuone ja kaksi makuuhuonetta alakerrassa. Alakertaan sijoittuu myös monikäyttöinen huonetila, joka toimii mainiosti esimerkiksi tv:n katselu-, kuntoilu-, vieras- tai työhuoneena. Asunnossa on kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys. Hoitovastike on vain 2,70 €/m2.

Taloyhtiössä on 6 huoneistoa ja se on valmistunut vuonna 1997. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla päättyvän tien varrella. Erittäin hyvät lenkkeily- ja hiihtomaastot alkavat kotioveltasi ja Kaukajärven ranta vain kivenheiton päässä. Kaukajärven kattavat palvelut, koulut ja päiväkodit sekä bussipysäkit – kaikki kävelyetäisyydellä.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #parveke #sauna #tampere #kaukajärvi #rivitalo#omakoti #asuntokauppa #4H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!