Tampere – Kaukajärvi – Kerrostalo

3h, k, vh, wc, kph, 2 p. (lasit. + tuuletusp.), 78 m2
Järvikatu 8-10

Kaukajärven rannan puoleista rinnettä myötäilee pitkä lamellikerrostalo, joka edustaa 1960 – luvun puhdaslinjaista modernismia. Tämän ”vaakasuuntaisen pilvenpiirtäjän” ylimmän kerroksen huoneistosta avautuu kauniit näkymät ympäröivään maisemaan. Asunnon olohuone ja makuuhuoneet ovat tilavia ja valoisia. Keittiö on käytännöllinen ja tilaan mahtuu isompikin ruokaryhmä. Asunnon erikoisuutena on kätevä tuuletusparveke, johon on käynti keittiöstä. Tuuletusparveke on yhteinen naapurihuoneiston kanssa. Kylpy- ja wc-tilat on uudistettu putkistoremontin yhteydessä. Säilytystilaa on runsaasti; kiinteät kaapit makuuhuoneissa, tilava vaatehuone, huoneistokohtainen irtainvarasto sekä jäähdytetty kylmäkellari. Huoneiston lasitetulta eteläparvekkeelta ja olohuoneen ikkunasta avautuvat näkymät Lundahlin- ja Grahninpuistoon.

Asunto Oy Sarasorsa on valmistunut vuonna 1966 ja se sijaitsee isolla yli 1,4 hehtaarin omalla tontilla Kaukajärven rantamaisemissa. Yhtiössä on 105 huoneistoa, pesutupa, kuivaushuoneet, saunatilat, kokoustila ja ulkoiluvälinevarastot. Taloyhtiössä on tehty runsaasti remontteja kuten julkisivu-, parveke-, ikkuna-, käyttövesi-, viemäri- ja lämpöpatteriremontit sekä uusittu kerrostaso-ovet, lukitus ja lämmönsiirrin. Hoitovastike on maltillinen 1.1.2023 alkaen 3.96 €/m2 ja vesimaksu oman kulutuksen mukaan. Hoitovastike sisältää myös 100/50M nettiyhteyden.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere
#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #Tampere #Kaukajärvi #omakoti #asuntokauppa #3H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys #kiinteistönvälittäjä #lkv

Jaa kavereillesi!