Tampere – Kaleva – Kerrostalo

3h, k, kh, lasit.p., 55 m2
Pellervonkatu 27 B

Erinomainen sijainti, taloyhtiö ja huoneisto. Kolmannen kerroksen asunto, jossa on hyvä tehokas pohjaratkaisu. Asunnosta avautuu avarat näkymät Kissanmaan suuntaan, Hakametsän jäähallille ja valtaväylälle. Isosta olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Nykyaikainen kylpyhuone on uusittu kokonaisuudessaan taloyhtiön putkistoremontin yhteydessä. Huoneistossa on oma vesimittari. Yhtiössä on valokuitu. Talolaajakaista sisältyy vastikkeeseen.

Taloyhtiössä on tehty laajat peruskorjausremontit mm. julkisivu- ja parvekkeiden saneeraus, ikkunat, ovet, hissit, käyttövesi- ja viemäriputkistosaneeraus, sähköt, antenni- ja tietoliikenneverkko, iv-koneet ja lukostot. Taloyhtiön sijainti kadun päässä on mainio. Talosta löytyy myös pesutupa ja kuivaushuone sekä hyvät saunatilat. Tuuletusparveke sijaitsee myös asunnon välittömässä läheisyydessä.

Tässä osoitteessa kaikki on lähellä, kuten Prisma Kaleva 700 metriä, lähimmälle bussipysäkille 200 metriä, ratikkapysäkille 400 m, TAYS alle 1 km, jäähalli 300 metriä sekä uintikeskus ja maauimala 700 metriä.

Tämä voi hyvinkin olla juuri SE OIKEA etsimäsi!

Lisäksi myydään kaksi autohallipaikkaa viereisestä Kiinteistö Oy Pellervon Pysäköinti – yhtiöstä. Velaton myyntihinta 11.500 €/paikka.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #parveke #tampere #kaleva #omakoti #asuntokauppa #3H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!