Tampere – Hyhky – Luhtitalo

3h, k, vh, kht, kh, s, terassi, 64 m2
Pättiniemenkatu 18 D

Pyhäjärven rantamaisemien läheisyydessä erinomainen täydellisesti remontoitu huoneisto. Asunnon pohjaratkaisu on toimivaksi suunniteltu, hukkaneliöitä ei ole. Asunnolle kuuluu lisäksi iso vinttikomero ja kellarikomero. Autolle on mahdollisuus saada pistokepaikka asunnon välittömästä läheisyydestä.

As. Oy Mallaspiha on vuonna 1986 valmistunut taloyhtiö, joka sijaitsee omalla 1266 m2 tontilla. Yhtiössä on 11 huoneistoa ja lämmitysmuotona on kaukolämpö. Taloyhtiö omistajaa lisäksi ison puistomaisen sisäpiha-alueen (tontin koko 1285 m2) yhdessä kolmen naapuritaloyhtiön kanssa. Puistopihalla on lapsille leikkipaikka sekä iso grillikatos asukkaiden vapaassa käytössä.

Onhan tämä sijainti aivan mahtava. Uimaan pääset parissa minuutissa, vertaa vailla olevat ulkoilualueet Pyhäjärven rantamaisemissa ja Hyhky-Pispala-Tahmela -alueilla. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat lähellä sekä keskustaan matkaa vain 4 km.

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY – MYYNTI PÄÄTTYNYT PE 7.7. KLO 19.05

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #Tampere #Hyhky #omatontti #omakoti #luhtitalo #rivitalo #asuntokauppa #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys #kiinteistönvälittäjä #lkv #kiinteistönvälittäjätampere

Jaa kavereillesi!