Tampere – Hyhky – Luhtitalo

2h, avok., kh, p, 44,5 m2
Pättiniemenkatu 22 A

Erittäin kaunis ylimmän 2. kerroksen huoneisto, joka kylpee luonnonvalossa. Tilava länsiparveke ja korkeat ikkunat avaavat asunnosta esteettömät näkymät ympäristöön. Laadukas Puustelli-keittiö, valkolakatut tammiparkettilattiat ja suuret ikkunat luovat asuntoon modernin ja selkeän ilmeen. Asuinmukavuutta lisäävät kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto, joka on toteutettu lämmöntalteenotolla. Ilmalämpöpumpulla viilennät huoneilman miellyttäväksi kesähelteillä. Tyylikäs kylpyhuone on piste i:n päälle. Autolle saa vuokrattua pistokepaikan ja sähköauton lataus myös mahdollista yhtiössä. Asumiskustannukset ovat todella edulliset. Hoitovastike, joka sisältää myös lämmityksen ja laajakaistan on ainoastaan 2,90 €/m2 eli yhteensä 129,05 €/kk.

Asunto Oy Tampereen Hyhkynranta on valmistunut vuonna 2017 ja sijaitsee omalla tontilla Pyhäjärven rantamaisemien läheisyydessä. Onhan tämä sijainti aivan mahtava. Uimaan pääset parissa minuutissa, vertaa vailla olevat ulkoilualueet Pyhäjärven rantamaisemissa ja Hyhky-Pispala-Tahmela -alueilla. Päivittäispalvelut lyhyen matkan päässä, hyvä liikenneyhteydet ja keskustaan matkaa vain 4 km.

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #Tampere #Hyhky #omatontti #asuntokauppa #kiinteistönvälitystoimistotampere #kiinteistönvälitys #kiinteistönvälittäjä #lkv #kiinteistönvälittäjätampere

Jaa kavereillesi!