Tampere – Annala – Rivitalo

3h, k, vh, wc, khh/ph, s, 2 x var., ak-paikka, 79 m2
Kaukametsänkatu 3

Mainio yksitasoinen huoneisto monipuolisine tiloineen hyvin hoidetussa yhtiössä. Asunnon suojaisa piha-alue ja yli 20 m2 osin katettu terassialue suuntaavat etelään. Keittiössä on hyvin tilaa myös ruokaryhmälle. Olohuone on avara ja huoneesta käynti terassille. Toinen makuuhuone suuntaa etelään, jonka yhteydessä myös vaatehuone. Toinen makuuhuone suuntaa pohjoiseen, säilytystilana kaapistot. Asuntoon kuuluu kylmä ulkovarasto heti pääoven läheisyydessä ja lämmin irtainvarasto yhtiön väestönsuojatilassa. Huoneistolle kuuluu myös autokatospaikka.

Asunto Oy Tampereen Kaukaniitty on vuonna 2001 valmistunut hyvin hoidettu velaton taloyhtiö. Yhtiössä on kaukolämpö, taloyhtiölaajakaista, jokaiselle huoneistolle autokatospaikka ja kohtuulliset asumiskustannukset. Yhtiö sijaitsee Tampereen kaupungin omistamalla vuokratontilla. Tontin vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2060. Taloyhtiössä on 14 huoneistoa.

Annalassa on päiväkodit, koulut ja lähikaupat – kaikki kävelyetäisyydellä. Kulkuyhteydet ovat myös hyvät liikut sitten jalan, pyörällä, bussilla tai omalla autolla.

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

Annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #Tampere #Annala #rivitalo #asuntokauppa #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys #kiinteistönvälittäjä #lkv #kiinteistönvälittäjätampere

Jaa kavereillesi!