Tampere – Annala – Paritalohuoneisto

Paritalo, 4-5h, k, vh, 2 wc, kh-tila/ph, s, var., ak-paikka, 109 m2
Annalankatu 21

Ajattoman tyylikäs yksitasoinen paritalohuoneisto kauniilla paikalla länsirinteellä päättyvän kadun päässä. Huoneistossa on monipuoliset ja avarat tilat isommallekin perheelle. Pohjaratkaisu on selkeä – tilavat huoneet ja ikkunoista avautuvat näkymät luovat asuntoon rauhallisen tunnelman. Huonetiloissa on kauttaaltaan kaunis tammilankkulattia.
Tilavassa vuonna 2009 laadukkaasti remontoidussa keittiössä on runsaasti säilytystilaa ja keittiöön sopii hyvin iso ruokaryhmä. Olohuone ja keittiö ruokailutiloineen sijoittuvat asunnon keskiöön – luonnonvalo kulkee kauniisti tilan läpi.

Huoneiston pihapiiri on suojaisa ja hyvin hoidettu. Etupiha on osin kivetty ja pääoven vieressä sijaitsee huoneiston ulkovarasto. Pihalle on istutettu morsiusangervoa ja perennapenkeistä nousee pioneja, akileijoja ja unikkoja. Takapihalla on luumu- ja koristeomenapuu sekä aidanteena marja-aronia. Autolle on katospaikka.

Asunto Oy Solkiaho on vuonna 1990 valmistunut yhtiö, joka sijaitsee Annalankadun päässä. Taloyhtiössä on 11 huoneistoa, jotka sijaitsevat rivitalossa, paritaloissa ja erillistalossa. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja mm. asuinrakennusten katot, ikkunat ja ulko-ovet on uusittu. Taloyhtiön tontti rajoittuu kahdelta sivulta kaupungin viheralueeseen. Annalankadulla ei ole läpikulkuliikennettä ja siksi täällä voikin kuulla lintujen viserrykset ja suunnata metsälenkeillekin suoraan kotiovelta. Hyvät koulut ja päiväkodit ovat kävelyetäisyydellä. Lähikaupankin löydät tämän kadun varrelta. Ja tietysti erinomaiset julkiset kulkuyhteydet.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

Jaa kavereillesi!