Tampere – Annala/Levonmäki – Paritalo

5h, k, vh, wc, kh/wc, khh, ph, s, p, var., at/ak-rak., 114/125 m2
Sellerikatu 7 A

Kerrassaan upea paritalohuoneisto hyvällä sijainnilla Levonmäen pientaloalueella. Monipuoliset tilat sijoittuvat kahteen kerrokseen siten, että yläkerrassa on 3 tilavaa makuuhuonetta, vaate-/pukeutumistila, kylpyhuone sekä aulatilasta käynti suojaisalle eteläparvekkeelle.

Alakerrassa on avara huoneiston levyinen olohuone-takkatila -yhdistelmä. Tilaan tulee valo kolmesta ilmansuunnasta ja se kylpeekin upeasti luonnonvalossa. Ikkunoista avautuvat vehreät näkymät etupihalle. Huoneesta on käynti myös terassille. Alakerran makuuhuoneeseen on mahdollista ottaa käyttöön oma sisäänkäynti. Huoneen ulko-ovi sijaitsee talon pääoven vieressä.

Kauniit kylpytilat sijaitsevat ylä- ja alakerrassa. Yläkerrassa on viime vuonna täydellisesti remontoitu kylpyhuone ja alakerrassa pesuhuone/sauna sekä erillinen wc. Kodinhoitohuone sijaitsee kätevästi keittiön välittömässä läheisyydessä ja sieltä on käynti takapihalle.

Autotallirakennuksessa on lämmin autotalli n. 16 m2, jossa lattiakaivo ja vesipiste. Tallin vieressä on toiselle autolle autokatos sekä kylmä varastotila.

Rakennuksia ympäröi kaunis suojaisa pihapiiri. Puutarhassa mm. komeat tuijat, havuja, kirsikkapuut, syreeni- ja marja-aronia-aidat sekä iso terassi takapihalla.

Tämä on sinulle, joka et halua tyytyä tavanomaiseen. Kokonaisuus on todella tyylikäs, lämminhenkinen ja kodikas.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #terassi #tampere #annala #levonmäki #paritalo #rivitalo #omakotitalo #omakoti #asuntokauppa #5H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!