Pirkkala – Killo- Luhtitalo

4h, k/rt, wc, khh/wc/kh, s, 2 x lasit.p., 92 m2
Niittykulmantie 4 B

Erinomaisella sijainnilla Pirkkalan Killossa ylimmän 2. kerroksen hyväkuntoinen läpitalon kulmahuoneisto. Olohuone, avokeittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä avaraa tilaa. Tilavassa avokeittiössä on runsaasti työtilaa, reilusti kaappeja sekä ruokaryhmälle hyvä tila ikkunan edessä. Olohuoneesta on käynti lasitetulle länsiparvekkeelle. Asunnon toinen lasitettu parveke suuntaa etelään avarin näkymin. Huoneiston tyylikäs kylpy-/kodinhoitohuone on täydellisesti remontoitu 6/2022. Saunan voit lämmittää silloin kun sinulle sopii.

Huoneiston myynnin yhteydessä myydään autokatospaikka nro 12, myyntihinta 5.000 €. Autokatospaikka sijaitsee asunnon läheisyydessä erillisessä autokatosrakennuksessa.

Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2001 ja sijaitsee omalla tontilla. Yhtiön lämmitysmuoto on kaukolämpö ja asumiskustannukset varsin kohtuulliset.

EHDOLLINEN OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY – ASUNNON MYYNTI JATKUU NORMAALISTI, KUNNES EHTO POISTUNUT

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

Annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #Pirkkala #Killo #omatontti #omakoti #rivitalo #luhtitalo #kerrostalo #asuntokauppa #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys #kiinteistönvälittäjä #lkv #kiinteistönvälittäjätampere

Jaa kavereillesi!