Nokia – Koskenmäki – Paritalo

4h, huonetila, k/rt, kh, wc, ph, s, et, 102 m2, var., ak
Nokia, Koskenmäki
Tiesenkuja 1 K

Tilava paritalohuoneisto erinomaisella sijainnilla Nokianvirran rantamaisemien tuntumassa päättyvän kadun varrella. Asunnossa on hienosti tilaa kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on 2 makuuhuonetta, tv-huone ja saunatilat. Yläkerrassa on yhtenäinen keittiö-olohuone, jossa viistokatto luo tilaan ilmettä ja avaruutta. Iso makuuhuone ja kylpyhuone sijoittuvat myös yläkertaan. Olohuoneesta on käynti terassille (n. 22 m2) ja nurmipihalle. Asunnon tyylikkäät kylpy- ja pesuhuone sekä saunatila on remontoitu vuonna 2020. Eteisessä ja kaikissa makuuhuoneissa on liukuovikaapistot ja lisäksi asunnon pääoven vieressä on tilava lähes 5 m2 kylmä ulkovarasto. Väestösuojatilassa on lisäksi lämmin huoneistokohtainen varastotila. Yläkerrassa on myös ilmalämpöpumppu, jota on käytetty viilennykseen. Autokatos sijaitsee asunnon pääoven vieressä ja toiselle autolle on pistokepaikka asunnon välittömässä läheisyydessä.

Tiesenkujan puistomaisessa miljöössä on perheen mukava asua. Koulu ja päiväkoti sijaisevat lähellä. Kattaviin päivittäispalveluihin on matkaa alle kilometri ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset.

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY – MYYNTI PÄÄTTYNYT LA 3.6.2023

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #Nokia #Koskenmäki #omatontti #omakoti #asuntokauppa #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys #kiinteistönvälittäjä #lkv #kiinteistönvälittäjätampere

Jaa kavereillesi!