Lempäälä – Kulju – Rivitalo

3h, k/rt, 2 vh, khh, ph, s, terassi, ak, var., 79 m2
Kuljun Asematie 1 F

Yksitasoinen rivitalohuoneisto, jonka pohjaratkaisu ja sijainti ovat erinomaiset. Huoneiston tilat on rytmitetty fiksusti – koillisen puolelle sijoittuvat makuuhuoneet ja lounaan puolelle avara olohuone yhdistettynä keittiö/ruokailutilaan. Olohuoneessa on varaava takka, ilmalämpöpumppu ja käynti terassille. Kodinhoitohuoneen kautta on käynti sauna- ja pesutiloihin ja lisäksi uloskäynti terassille. Asunnossa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, joka helpottaa tilojen sisustamista. Isolle huoneiston levyiselle n. 28 m2 terassille ja vehreän suojaisalle pihalle paistaa aurinko koko päivän. Säilytystiloina ovat kaapit, 2 vaatehuonetta ja ulkovarasto. Kivetyllä etupihalla on autokatos ja hyvä tila toisellekin autolle. Etupihalle mahtuu mainiosti myös perheen polkupyörät.

As. Oy Lempäälän Kartanon Tuomi on valmistunut vuonna 2004 ja sijaitsee omalla tontilla. Yhtiön sijainti on mainio – Tre-H-linna-Hki moottoritien tavoitat muutamassa minuutissa, Tampereelle ajat kymmenessä minuutissa, bussipysäkille noin 150 m, koulu, päiväkodit ja kaupat vain lyhyen matkan päässä.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #autokatospaikka #lempäälä #kulju #lattialämmitys #rivitalo #omakoti #asuntokauppa #kiinteistökauppa #3H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!