Lempäälä – Kulju – Paritalohuoneisto

Oh, avok/rt, 2 mh, ask./työh., wc, khh/wc, ph, s, p., terassi, ak, tekn.tila, 80 m2
Punalakintie 3

Erinomaisella sijainnilla Kuljun Kiimakalliolla vuonna 2022 valmistunut paritalohuoneisto. Paritalo sijaitsee omalla 917 m2 tontilla, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Huoneiston länsipiha kylpee auringonvalossa ja etupihalla on autokatoksen lisäksi tilaa useammallekin autolle. Asunnossa on kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmityksestä huolehtii poistoilmalämpöpumppu. Ilmanvaihtojärjestelmä on koneellinen tulo-/poistoilmanvaihto sekä lämmöntalteenotto. Alakerran ilmalämpöpumppu hoitaa tarvittaessa tilojen viilennystä. Asunnolla on myös kaapeliliittymä ja valokuitu.

Asunnon tilat ovat kahdessa kerroksessa. Valoisa alakerta aukeaa heti eteistilaan astuttaessa. Olohuone, avokeittiö ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Ilmettä tilaan tuovat korkeat ikkunat ja hyvä huonekorkeus. Alakerran ikkunoista avautuu vehreä näkymä pihalle . Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa, jossa on myös sauna- ja kodinhoitotilat. Saunan makoisista löylyistä pääsee välillä vilvoittelemaan parvekkeelle.

Piha-alue on helppohoitoinen ja tonttia rajaa tuija-aidat. Täällä viherpeukalokin pääsee toteuttamaan puutarhaunelmiaan. Huoneiston puuterassialue on noin 18 m2 ja terassille sopii hienosti puutarhakalusteet ja grilli.

Kiimakallion pientaloalueen sijainti on mitä mainioin – Tre-H-linna-Hki moottoritien tavoitat autolla parissa minuutissa, Tampereelle ajat kymmenessä minuutissa, bussipysäkille kävelet parissa minuutissa, sekä koulut, päiväkodit ja kaupat vain lyhyen matkan päässä.

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

Annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #Lempäälä #Kulju #rivitalo #paritalo #omatontti #asuntokauppa #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys #kiinteistönvälittäjä #lkv #kiinteistönvälittäjätampere

Jaa kavereillesi!