Lempäälä – Kulju – Paritalo

3h, k/rt, aula, parvi, 2wc, ph, s, p, isot terassit, var., ak-paikka, ap, 85 m2
Kuuselantie 17 A 1

Hyvällä sijainnilla neliöitään tilavamman tuntuinen asunto, joka on kaikkea muuta kuin tavanomainen. Yläkerran huonekorkeus on jopa 4,4 m ja monipuoliset asuintilat ovat kolmessa tasossa sekä vielä parvitila hyvänä käyttötilana. Keittiö on uusittu kodinkoneineen 2020 ja samassa yhteydessä remontoitu myös olohuone. Pesuhuone ja sauna ovat uusittu 2005, wc-tiloissa on kaikki kiintokalusteet ja pinnat päivitetty 2020. Alkuvuoden 2020 remontin yhteydessä on myös uusittu käyttövesiputket (vaikka tarvetta uusintaan ei ollut) ja lämminvesivaraaja. Ilmalämpöpumppu on asennettu 2017. Isot terassialueet kiertävät huoneiston itä-etelä-länsi -suunnassa. Isolla aidatulla piha-alueella on leikkimökki, marjapensaita, luumu- ja päärynäpuu sekä perennoja. Yläpihan kalliota kaunistaa rehevä kukkapenkki. Asumiskustannukset ovat todella edulliset – hoitovastike 100 €/kk + kokonaissähkönkulutus n.120 €/kk. Vedenkulutuksesta maksat käytön mukaan.

Autolle on asunnon välittömässä läheisyydessä autokatospaikka sekä pistokepaikka. Lisäksi asunnon pääoven vieressä on tilava ulkovarasto ja autokatoksen vieressä toinen ulkovarasto, jota on myös mahdollisuus käyttää.

Asunto Oy Lempäälän Kuljun Tasokas on velaton vuonna 1991 valmistunut 4 huoneiston paritaloyhtiö, joka sijaitsee omalla tontilla rauhallisella ja viihtyisällä pientaloalueella. Kuuselantie on päättyvä katu, joten alueella ei ole läpikulkuliikennettä. Yhtiöjärjestyksessä on rajattu osakkaan vastuu koskemaan lähinnä omaa huoneistoa – tässä asunnossa huoletonta asumista pitkälle tulevaan.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  I  anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV I Linkedin: @AnneLKV I Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

Jaa kavereillesi!