Lempäälä – Kulju/Kiimakallio – Omakotitalo

5h, k, khh, 3 vh, 2 wc, ph, s, et, tk, var., tekn.tila, ak, 126,5/163,5 m2
Hankosarvenpolku 4

Erinomaisella ja rauhallisella sijainnilla Kuljun Kiimakalliolla lyhyen päättyvän tien varrella vuonna 2000 valmistunut omakotitalo monipuolisine tiloineen. Oma iso 1440 m2 tontti, jossa rakennusoikeuttakin vielä runsaasti jäljellä. Omakotitalossa on kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys. Maalämpöön on siirrytty vuonna 2019. Nykyaikaisen ja tehokkaan maalämmön ansioista omakotitalon lämmityskustannukset ovat hämmästyttävän pienet, vain noin 4000 kWh/vuosi. Lämmitykseen on mahdollista käyttää myös varaavaa takkaa. Omakotitalon ilmanvaihtojärjestelmä on koneellinen tulo-/poistoilmanvaihto ja lämmöntalteenotto.

Omakotitalon tilat ovat yhdessä tasossa. Autolle on katospaikka ja tontin kivituhka-alueella on tilaa vielä useammallekin autolle. Tontti on pääosin tasainen, josta iso osa nurmella. Pihassa on tuijia, katajia, mustaherukkapensaat, vadelmaa ja pensasmustikkaa sekä raja-aitana aroniaa. Tontin takaosasta on tänä vuonna kaadettu pois muutama iso puu. Pihassa on mahtavasti tilaa lasten leikeille ja viherpeukalokin pääsee toteuttamaan puutarhaunelmiaan. Lähin lasten leikkikenttä sijaitsee heti tämän tien päässä.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #terassi #lempäälä #kulju #omakotitalo #omakoti #asuntokauppa #kiinteistökauppa #5H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!