Lempäälä – Kulju/Kiimakallio – Omakotitalo

5h, k/rt, 2xwc, khh, ph, s, et-aula, tk, 128/145 m2 + 38 m2
Kruunupääntie 9

Erinomaisella ja rauhallisella sijainnilla Kuljun Kiimakalliolla vuonna 2000 valmistunut ja vuonna 2008 lopputarkastettu erittäin hyvin pidetty omakotitalo ja erillinen lämmin autotallirakennus. Oma iso etelän suuntaan avautuva 1162 m2 loiva rinnetontti, jossa rakennusoikeuttakin vielä jäljellä. Tämä pihapiiri kylpee auringonvalossa. Omakotitalossa on kauttaaltaan varaava lattialämmitys sähköllä ja ilmanvaihtojärjestelmä on koneellinen tulo-/poistoilmanvaihto sekä lämmöntalteenotto.

Omakotitalon tilat ovat yhdessä kerroksessa porrastettuna. Avarat valoisat tilat aukeavat heti eteisaulaan astuttaessa. Autotallirakennuksessa sijaitsee lämpimän autotallin lisäksi työ-/varastohuone. Piha-alue on helppohoitoinen. Pihassa on grillikatos ja puuterassi sekä mahtavasti tilaa lasten leikeille ja viherpeukalokin pääsee toteuttamaan puutarhaunelmiaan.

Kiimakallion pientaloalueen sijainti on mitä mainioin – Tre-H-linna-Hki moottoritien tavoitat parissa minuutissa, Tampereelle ajat kymmenessä minuutissa, bussipysäkille alle kaksisataa metriä, koulut, päiväkodit ja kaupat vain lyhyen matkan päässä.

MYYTY

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #lempäälä #kulju #omakotitalo #omakoti #autotalli #omatontti #asuntokauppa #kiinteistökauppa #3H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!