Kangasala – Ruutana – Paritalo

4h, avok, yläk aulatila, vh, khh, 2 wc, ph, s, et, p, var., 149 m2
Suvituulentie 3 A

Rauhallisella pientaloalueella Laureeninkalliolla iso paritalohuoneisto suojaisan pihapiirin ympäröimänä. Asunto on laajalti remontoitu. Alakerrassa on upea yhtenäinen olohuone-ruokailutila-avokeittiö, sekä käynti talon päätyterassille. Kodinhoitohuoneesta on käynti pesuhuoneeseen ja puulämmitteiseen saunaan – kaikki tilat tyylikkäästi remontoitu. Makuuhuoneet ovat todella suuret. Yläkerran makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. Tontti rajoittuu pohjoisen puoleiselta rajaltaan Laureeninpuistoon. Asumiskustannukset ovat pienet.

Asunto Oy Suvituulentie 3 on vuonna 1989 valmistunut paritaloyhtiö ja se sijaitsee omalla tontilla. Asunnolle kuuluu autokatospaikka erillisellä osakesarjalla. Asfaltoidulla alueella on tilaa useammallekin autolle. Laureeninkallion pientaloalueen kaavoituksessa ja suunnittelussa painotettiin erityisesti rakentamisen sopeutumista maastoon. Täällä onkin erittäin hyvin onnistuttu säilyttämään alueen metsäinen luonne. Kotioveltasi avautuu erinomaiset virkistysmahdollisuudet lähialueen metsissä ja luontopoluilla.

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY – MYYNTI PÄÄTTYNYT

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #Kangasala #Ruutana #omatontti #omakoti #rivitalo #paritalo #omakotitalo #asuntokauppa #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys #kiinteistönvälittäjä #lkv #kiinteistönvälittäjätampere

Jaa kavereillesi!