Kangasala – Ruutana/Ranssila – Omakotitalo

6h, k, rt, vh, 2wc, kh, khh, ph, s, ullakot, tekn. tila, p, 176/203 m2 + at-rak. 50 m2
Satusedäntie 14

Iso omakotitalo upealla rauhallisella sijainnilla päättyvän tien varrella lähellä Vesijärveä viihtyisällä Ranssilan pientaloalueella. Omakotitalossa on hulppeat tilat kahdessa kerroksessa. On kokoa, avaruutta ja korkeutta. Omakotitalossa on kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys, olohuoneessa varaava vuolukivitakka ja ilmalämpöpumppu. Sisäpihalla on iso puuterassialue n. 80 m2, kylpytynnyri ja leikkimökki.

Autotallirakennuksessa on tilava autotalli, jossa lattiakaivo ja vesipiste sekä erillisellä sisäänkäynneillä lämmin iso varastohuone sekä puuvaja. Toiselle autolle on katospaikka.

Rakennukset sijaitsevat omalla 1020 m2 tasaisella puutarhatontilla. Etupiha on kivetty ja puutarhassa on mm. omenapuut ja marjapensaat, havuja, pensaita ja perennoja. Tontti rajoittuu yhdeltä sivulta kaupungin viheralueeseen.

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #kangasala #ruutana #ranssila #vesijärvi #omakotitalo #omakoti #autotalli #omatontti #kiinteistökauppa #asuntokauppa #6H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!