Kangasala – Ranta-Koivisto – Rivitalo

4h, k, vh, wc, kh, s, var., p, 2 x terassi, ulkovar., häkkivar., ak-paikka, ap, 102 m2
Lehtikuusentie 6 B

Hyvän mielen päätyhuoneisto upealla sijainnilla Kirkkojärven rantamaisemissa ja vehreän puistoalueen ympäröimänä. Sisään astuttaessa nousee suupielet väkisinkin ylöspäin, niin elämäniloinen ja positiivinen vaikutus kauniin runsaalla värimaailmalla on. Eteisestä on ensimmäisenä käynti tehokkaaseen keittiöön. Alakerrassa on hyvin säilytystilaa; vaatehuone ja portaiden alunen hyödynnetty säilytystilaksi. Huoneiston levyisen olohuoneen suurista ikkunoista avautuu kaunis näkymä terassille ja piha-alueelle. Asunnossa on upeasti värien runsautta sulassa sovussa keskenään.

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta. Isosta makuuhuoneesta (yhdistetty kaksi makuuhuonetta) on käynti tilavalle katteelliselle parvekkeelle – ja kuinka avarat näkymät puistoalueelle ovatkaan. Jokaisessa huoneessa on liukuovikaapistot. Kylpyhuone on saneerattu 2012. Saunassa on helppo käydä silloin kun se omaan aikatauluun sopii.

Etupihan puolella on suojaisa terassi oleskeluun ja sateella tai auringonpaisteella voi avata vielä markiisin. Pääoven vieressä on iso ulkovarasto. Asunnolla on lisäksi huoneistokohtainen lämmin varastotila. Autoille on sekä autokatospaikka että pistokkeellinen autopaikka.

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133  | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | LinkedIn: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

Anne LKV Oy
c/o Tilisym Oy
Papinkatu 21
33200 Tampere

#annelkv #nytmyynnissä #tulijameni #kangasala #rantakoivisto #kirkkojärvi #rivitalo #omakoti #omatontti #kiinteistökauppa #asuntokauppa #4H #kiinteistönvälitystoimisto #kiinteistönvälitys

Jaa kavereillesi!