Kangasala – Liuttu – Kerrostalo

2h, kt/rt, vh, kh, et, 46,5 m2, p (lasit.) 7,5 m2
Kangasala, Liuttu
Toosintie 2 A 10, 36240 KANGASALA

Hyvin rakennettu koti kutsuu asumaan lämpimällä tunnelmalla, loppuun asti mietityllä tilasuunnittelulla ja yksityiskohdilla – laatu erottuu edukseen. Tyylikäs ja todellakin toimiva kokonaisuus. Asunnosta ja sen tilavalta n. 7,5 m2 lasitetulta eteläparvekkeelta avautuu kaunis esteetön näkymä ympäristöön. Olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön liitto tekevät tilasta suuremman, ilmavamman ja valoisamman. Topi-keittiössä on tilaa ruoanlaitoille ja leivonnalle yksin tai yhdessä. Tilavassa kylpyhuoneessa on ajaton vaalea-harmaa värimaailma. Säilytystilat asunnossa ovat vertaa vailla – eteisen kaapeissa peililiukuovet, makuuhuoneessa koko pitkän seinän mitalta kaappeja, erillinen vaatehuone ja huoneistokohtainen irtainvarasto, joka sijaitsee asunnon välittömässä läheisyydessä samassa kerroksessa. Tämän asunnon pohjaratkaisu on aivan uskomattoman hyvä.

Asunto Oy Kangasalan Liutun Portti on valmistunut vuonna 2020 ja sijaitsee omalla tontilla. Yhtiössä on 41 asuntoa. Rakennuksessa on keskitetty ilmanvaihto viilennyksellä ja vesikiertoinen lattialämmitys. Yhtiö on varustettu omalla aurinkosähköjärjestelmällä, jonka tuottama uusiutuva energia hyödynnetään talon talotekniikan energiassa. Energialuokka yhtiössä on B (2018). Jokaiseen asuntoon tulee 100Mb/100Mb nettiyhteys.

Asunnon myynnin yhteydessä myydään autopistokepaikka nro 19, myyntihinta 5.800 €.

Täällä asut laadukkaasti viihtyisässä ympäristössä lähellä upeita ulkoilualueita, kouluja, päiväkotia ja kaupan palveluita. Bussipysäkitkin sijaitsevat vieressä.

Katso lisätietoja tästä!

Anne LKV
050 372 3133 | anne@annelkv.fi
FB: Anne LKV | IG: anne.lkv | Linkedin: @AnneLKV | Twitter: @AnneLKV
www.annelkv.fi

#annelkv #tulijameni #omakoti #Kangasala #Liuttu #omatontti #kiinteistönvälittäjä #kiinteistönvälitystampere #lkv #kiinteistönvälitystoimistotampere

Jaa kavereillesi!